Tiesitkö, että mallasuutteet voivat parantaa leipomotuotteiden säilyvyyttä?

Koska elämme epätavallisia aikoja, ihmiset muuttavat tapaansa tehdä ruokaostoksia. Ostamme ruokaostoksia harvemmin ja enemmän samaan aikaan. Leipomotuotteet, joiden parasta ennen -ajat ovat lyhyitä, ovat olleet yksi niistä tuoteryhmistä, joille uusi ostotapa on aiheuttanut eniten haasteita. Samalla tietoisuus ruokahävikin määrästä on lisääntynyt. Kaikki nämä muutokset ovat vaikuttaneet siihen, miten päivittäistavarakaupat ostavat tuotteita ja miten kuluttajat valitsevat tuotteita, jotka säilyvät pitkään.

Yleisesti tiedetään, että käyttämällä leipomotuotteissa muutaman prosentin mallasuutetta voidaan parantaa tuotteen vakautta. Tämä johtuu mallasuutteen paremmista vedensidontaominaisuuksista. Monissa kokeissamme tämä parannus on ollut 1-2 päivää pakatun leivän osalta tuotetyypistä riippuen. Viimeisimmän tuoteuuteemme Senson Sour Liquid Malt Light -uutteen myötä parannus on ollut vieläkin merkittävämpi. Tämä johtuu uutteen luonnollisesta lisähapotuksesta.

Haluatko parantaa leipomotuotteesi säilyvyyttä?

Mitä voisimme lisätä liiketoimintaasi?

// Fluent Formin mukautetut tähdet