Senson

Laaja valikoima laadukkaita ainesosia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja

 

Senson

Elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeisiin ympäri maailmaa

1
1

Ainesosat avuksesi

Tarjoamme tuote- ja sovellusratkaisuja erityisesti juoma- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Meillä on lukuisia tuotteita myös meijeri-, leipomo-, makeis- ja valmisruokateollisuudelle. Tuotteidemme avulla vaikutetaan lopputuotteen laatuun, ravitsemukselliseen profiiliin ja tuotantotehokkuuteen.

T&K askeleen edellä

Sensonin T&K toimii asiantuntijaorganisaationa, hankkii tietoa, seuraa alan trendejä ja tukee aiakastyöskentelyä. T&K-yksikössämme on korkeatasoista ja laaja-alaista raaka-aineosaamista ja tuotantoprosessien tuntemusta.

Tutustu toimintamme Oiva-raporttiin: Oiva-Raportti Senson Oy

Luotettava kumppani

Olemme osa Polttimo-konsernia, jolla on yli 130-vuotinen historia. Toimintamme on laajentunut ja kansainvälistynyt merkittävästi viime vuosina. Laajan globaalin kumppaniverkostomme ansiosta pystymme reagoimaan moninaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Asiakaslähtöisyys

Ymmärrämme, että asiakkaidemme tavoitteena on halu kehittää myyviä lopputuotteita erilaisille kohderyhmille. Ratkaisuidemme avulla voit muokata ja räätälöidä lopputuotteitasi sopiviksi esimerkiksi maun, hajun tai värin suhteen. Ota yhteyttä tai sovi tapaaminen, niin etsitään tarpeeseesi sopiva tuote tai palvelu.

Senson uutiset

Avoin työpaikka Polttimo Groupin pääkonttorissa – Financial Controller

| Uutiset | No Comments

Etsimme Polttimo Groupin pääkonttoriin, Lahteen Financial Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet oheisessa liitteessä. 2018 PO Financial Controller FINAL

Magnus Fagerstedt aloittanut Sensonin toimitusjohtajana

| Uutiset | No Comments

Magnus on aloittanut 1.12.2016 Sensonin toimitusjohtajana. Hänellä on 15 vuoden kokemus kemianteollisuudesta, jossa hän on toiminut erilaisissa johtotehtävissä myynnissä, logistiikassa ja tuotannon suunnittelussa. Sensonille Magnus siirtyy Finex Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä….

Senson mukana HIE 2016 -messuilla

| Uutiset | No Comments

Senson osallistuu Frankfurtissa 29.11. – 1.12.2016 järjestettäville Health Ingredients Europe 2016 -messuille. Olemme mukana yhteisosastolla Fazer Myllyn kanssa hallissa 3, ständi G82. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme mallasuutteiden ja entsyymien tarjoamista mahdollisuuksista…

Brau 8.-10.11.2016

| Uutiset | No Comments

Senson osallistuu jälleen Brau-messuille Nürnbergissä 8. – 10.11.2016. Sisaryrityksemme Viking Maltin kanssa yhteinen ständimme löytyy hallista 1, ständi nro 233 – 237. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme mallasuutteiden ja -entsyymien …