Haluamme haastaa itsemme ja auttaa asiakkaitamme kehittämään reseptejään ja saavuttamaan uusia innovaatioita. Umami Bean sopii täydellisesti tähän ideologiaan. Jauheuutteena se tuo yhä enemmän etuja kaikille ruoan ystäville. Aivan kuten Senson Umami Liquid Bean, myös Dry Bean on 100% luonnollinen, kasvipohjainen uute...
Lahden Teollisuusseura juhlisti 10. maaliskuuta 80-vuotisjuhlaansa Sibeliustalon Metsäsalissa Lahdessa yli 300 osallistujan voimin. Iloinen iltaohjelma sisälsi elävää musiikkia, innostavia puheita, palkintojenjakoa ja seuran pitkää historiaa esittelevän valokuvanäyttelyn. Juhlaa varten The Culinary Team of Finland valmisti neljän ruokalajin illallismenun paikallisista raaka-aineista ja...
FIE2022-näyttely Pariisissa oli menestys. Saimme erittäin myönteisiä keskusteluja lukuisten Sensonin osastolla piipahtaneiden kävijöiden kanssa. Tällä kertaa maistiaisiksi ehdotettiin vegaanisia suklaakeksejä, joissa oli gluteenitonta mallasuutetta, ja vegaanista ramen-lientä, jossa oli umamiuutetta. Jaoimme myös uusia ketjap manis, vegaanisen majoneesin ja kasvipohjaisen hampurilaispihvin sovelluksen....
Senson Umami Liquid Bean - kyse on kasvipohjaisesta mausta" oli ehdolla Food Ingredients Europe -messuilla 2022 järjestettävän Sensory Innovation -luokan finalistien joukkoon. Sensonin tiimi esittelee tuomareille maanantaina 5. joulukuuta viimeisimmän tuote-esittelyn näytteineen. Toivotamme kaikkea hyvää myös muille finalisteille.....
Senson Umami Liquid Bean, jossa on huomattava määrä liukoisia yksinkertaisia aminohappoja, antaa täyteläisen lihaa muistuttavan maun ja tehostaa kaikkien muiden ainesosien makua. Se on valmistettu luonnollisesti käyttäen itämiskasvatettuja faba-papuja ja puhtainta vettä omasta kaivostamme. Tämä uusi tulokas on pakollinen ainesosa, joka tuottaa puhdasta, vähemmän suolaa sisältävää, hyvänmakuista...






