Sensonissa olemme asettaneet rohkean tavoitteen: vuoteen 2027 mennessä 10% myynnistämme tulee kiertotalouden tuotteista. Tämä kunnianhimoinen tavoite on ollut liikkeellepanevana voimana Rye Revived:n perustamisessa, joka on kokeilu siitä, miten yhteistyöllä voidaan muuttaa teollisuuden sivuvirrat arvoksi. Ylijäämäleivästä kestävään uutteeseen Perinteisesti kuoren reunat ja...
Sensonissa kestävä kehitys ei ole sivuprojekti. Se on tapa, jolla tulevaisuus rakennetaan. Growing Forward -strategian avulla Senson tarttuu kiireellisimpiin maailmanlaajuisiin haasteisiin konkreettisilla toimilla ilmaston, kiertokulun ja sosiaalisen vastuun aloilla, joilla luodaan todellista vaikutusta siellä, missä sillä on eniten merkitystä. Perustan luominen: Senson aloitti kestävän kehityksen strategiansa työstämisen...
Senson osallistuu Food Ingredient Europe 2024 -messuille Frankfurtissa, Saksassa. Kutsumme sinut vierailulle osastollemme 3.0D91. Vaihtoehtoisesti voit varata tapaamisen kanssamme etukäteen varmistaaksesi henkilökohtaisen konsultaation. Tänä vuonna olemme innoissamme voidessamme esitellä tuotevalikoimamme uusimmat lisäykset: kolme gluteenitonta mallas...
Perjantaina 26. heinäkuuta Senson vietti 40-vuotisjuhlaa - ja vielä monta vuotta eteenpäin. Olemme onnistuneet kasvattamaan markkina-asemamme maailmanlaajuisesti viimeisten neljän vuosikymmenen aikana siihen pisteeseen, että yli kymmenen miljoonaa ihmistä nauttii päivittäin Sensonin ainesosista valmistettuja lopputuotteita. Tämä on todella juhlimisen arvoinen saavutus. Juhlallisuudet...
Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta jakelukumppanuudesta Univar Solutionsin kanssa Pohjoismaissa Viime vuosina Senson on keskittynyt kehittämään lisäarvoa tuottavien uutteiden myyntiä, mikä on osoittautunut erittäin menestyksekkääksi, ja myyntimme on kehittynyt myönteisesti. Olemme sitoutuneet monien uusien asiakkaiden kanssa kasvavaan tuotevalikoimaamme ja pyyntöjä...
Mikä olisi paras tapa oppia tekemään italialaisia leivonnaisia? Mitäpä jos viettäisit päivän yhdessä leipoen italialaisten leipomoasiantuntijoiden kanssa. Tällainen päivä järjestettiin Salpauksen leipomokoulussa Lahdessa toukokuussa. Oppilaat lyöttäytyivät yhteen opettaja Elmo Rautiaisen, Sensonin Arttu Ruususen, leipomoalan ammattilaisten Stefano Bonan ja Stefano...
Sensonin toimitusjohtaja Magnus Fagerstedt on päättänyt jättää yrityksen vuoden 2022 loppuun mennessä. Viimeisten kuuden vuoden aikana Senson on menestynyt hyvin ja onnistunut luomaan kasvua kaikissa tuoteryhmissä ja markkinoilla. "Haluan kiittää teitä kaikkia jatkuvasta tuestanne viime vuosien aikana....
FIE2022-näyttely Pariisissa oli menestys. Saimme erittäin myönteisiä keskusteluja lukuisten Sensonin osastolla piipahtaneiden kävijöiden kanssa. Tällä kertaa maistiaisiksi ehdotettiin vegaanisia suklaakeksejä, joissa oli gluteenitonta mallasuutetta, ja vegaanista ramen-lientä, jossa oli umamiuutetta. Jaoimme myös uusia ketjap manis, vegaanisen majoneesin ja kasvipohjaisen hampurilaispihvin sovelluksen....
Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta jakelukumppanuudesta KUKin kanssa. KUK on keskittynyt elintarvikkeiden ja lääkkeiden erikoisainesosiin, ja se on vuodesta 1945 lähtien pyrkinyt löytämään niille uusia, innovatiivisia sovelluksia. KUKin pääkonttori sijaitsee Ried im Innkreisissä Itävallassa, ja sillä on 22 tytäryhtiötä, joten se on nyt yksi Keski- ja Itä-Euroopan tunnetuimmista...
Kun teet ruokaostoksia ja vertaat tuotteita, oletko koskaan miettinyt, mitä etiketit oikeastaan kertovat? Itse asiassa etiketit antavat vain vilauksen siitä, mitä tuotteessa on. Näet houkuttelevan markkinointiviestin, johon liittyy lukuja, lyhenteitä ja symboleja. Se, mitä etiketin tiedot eivät voi täysin antaa, on kaikki...
- 1
- 2











