FIE2022-näyttely Pariisissa oli menestys. Saimme erittäin myönteisiä keskusteluja lukuisten Sensonin osastolla piipahtaneiden kävijöiden kanssa. Tällä kertaa maistiaisiksi ehdotettiin vegaanisia suklaakeksejä, joissa oli gluteenitonta mallasuutetta, ja vegaanista ramen-lientä, jossa oli umamiuutetta. Jaoimme myös uusia ketjap manis, vegaanisen majoneesin ja kasvipohjaisen hampurilaispihvin sovelluksen....
Senson Umami Liquid Bean, jossa on huomattava määrä liukoisia yksinkertaisia aminohappoja, antaa täyteläisen lihaa muistuttavan maun ja tehostaa kaikkien muiden ainesosien makua. Se on valmistettu luonnollisesti käyttäen itämiskasvatettuja faba-papuja ja puhtainta vettä omasta kaivostamme. Tämä uusi tulokas on pakollinen ainesosa, joka tuottaa puhdasta, vähemmän suolaa sisältävää, hyvänmakuista...
Sensonin tiimi esitteli ylpeänä gluteenittomia mallasuutteita Barcelonan Free From Functional Food Expo 2022 -messuilla. Ständillämme pistäytyneet kävijät yllättyivät positiivisesti laajasta valikoimasta näytteitä, joita tarjottiin maisteltavaksi gluteenittomien uutteiden kanssa ja ilman, mukaan lukien suklaakeksejä, grillikastikkeita ja oman keittiömme granoloita. Senson on...
Marraskuun 22. päivästä joulukuun 2. päivään Senson osallistuu FIE/HIE 2021 -näyttelyyn, joka on yksi Euroopan suurimmista elintarvikkeiden ainesosamessuista. Ensimmäinen viikko tapahtuu verkossa ja toisella viikolla tiistaista torstaihin messut jatkuvat henkilökohtaisesti Messe Frankfurtissa. Ei tarvitse sanoa, että viimeisimmästä henkilökohtaisesta messuosallistumisesta on kulunut pitkä aika. Tämä...
Yhteistyöpanimo Sensonin ja paikallisen panimon Kanavan Panimon kanssa käynnistettiin tänä kesänä. Erikoiseksi sen teki se, että pääainesosa oli Sensonin 100%-puhdas kaurauute. Tällä haluttiin osoittaa, että kauran annostelulla ei ole rajoja kauraoluita valmistettaessa. Tulokset olivat kaiken kaikkiaan erittäin myönteisiä alkaen melko helposta...
Sensonilla on lähes vuosikymmenen kokemus gluteenittomien nestemäisten mallasuutteiden valmistuksesta. Tänä aikana olemme kehittäneet hyvän valikoiman gluteenittomia nestemäisiä mallasuutteita, jotka tarjoavat miellyttävän viljan maun, paremman rakenteen ja luonnollisen värin, kuten tavalliset gluteenia sisältävät nestemäiset mallasuutteet. Tämän ansiosta olemme pystyneet täyttämään...
Gluteenittomien leipomotuotteiden kulutus kasvaa nopeasti. Tämä johtuu gluteeniyliherkkyydestä, jonka elintarvike- ja terveysalan ammattilaiset ovat tuoneet päivänvaloon. Yleisesti tiedetään, että noin 1 % maailman väestöstä kärsii keliakiasta. Lisäksi monet ihmiset pyrkivät aktiivisesti välttämään...
Senson-tuotteet gluteenitonta tuotantoa varten.








