Haluaisitko...
Muroja ja maltaisia makuja?
Houkutteleva väri, rakenne ja rapeus?
Hiivan kasvun vauhdittaminen?
Luonnollinen makeus?
Pidempi säilyvyysaika tuotteellesi?
Muroja ja maltaisia makuja?
Houkutteleva väri, rakenne ja rapeus?
Hiivan kasvun vauhdittaminen?
Luonnollinen makeus?
Pidempi säilyvyysaika tuotteellesi?
Mallas- ja viljauutteet tuottavat väriä lisäämällä Maillardin reaktioita leipomotuotteissa. Tummempia sävyjä varten olisi harkittava kultaisten ja mustien väriuutteiden kaltaisia tuotteita.
Mallasuutteet voivat parantaa leipomotuotteiden maltaan ja viljan makua. Mallastamattomat vaihtoehdot antavat herkempiä, makeampia makuja, ja niissä voidaan käyttää vähemmän suolaa makua heikentämättä.
Muutama prosentti nestemäistä uutetta antaa leipomotuotteellesi homogeenisemman sisustan ja rapean pinnan.
Nestemäiset uutteet sisältävät monenlaisia ravintoaineita, kuten kaikki hyvät viljatuotteet. Ne voivat parantaa hiivan kasvua ja näin tuottaa tasalaatuisempia leipomotuotteita.
Nestemäiset uutteet voivat parantaa leipomotuotteiden käsittelyä, mahdollistaa uusien lisäarvoa tuottavien tuoteryhmien luomisen tai rajoittaa ruokahävikkiä parantamalla tuotteen parasta ennen -aikaa.
Oletko kokeillut valmistaa hapanta taikinaa, kun tuotteeseen lisätään vain hyvä määrä hapanta uutetta? Entäpä viljan maun lisääminen gluteenittomiin leipomotuotteisiisi? Keskustelemme mielellämme lisää ja etsimme yhdessä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.