Kaakaon korvaaminen Senson-uutteilla

  • Vähennä reseptin kaakaota 50% asti

  • Säästä jopa 30% kustannuksissa

  • Turvallinen tarjonta

  • Vegaaninen ja gluteeniton

  • Ei sivumakuja

Kaakao keksitty uudelleen - Sensonin ratkaisu kaakaon korvaamiseen

Senson-uutteet on valmistettu mallasohrasta. Valitusta mallastyypistä ja käsittelyvaiheista riippuen niitä on eri värisiä, makuisia ja toiminnallisilla ominaisuuksilla varustettuja, jotka tarjoavat enemmän väriä, makua, säilyvyyttä ja kustannustehokkuutta elintarvike- ja juomateollisuudelle.

Yksi tärkeimmistä eduista, joita Senson-uutteiden käyttäminen elintarviketuotannossa kaakaon korvikkeena tuo mukanaan, on niiden kyky jäljitellä kaakaon väriä ja täyteläisiä, paahteisia aromeja. Tämä saavutetaan tinkimättä kaakaopohjaisten tuotteiden pehmeästä koostumuksesta ja huomattavasti pienemmillä ympäristö- ja rahoituskustannuksilla verrattuna perinteisiin kaakaoresepteihin.

Sekoita ja sovita Sensonin uutevaihtoehtoja, jotta saat täydellisen sekoituksen väriä, makua ja koostumusta.

Kaakaota korvaavat uutteet Muotoilu Ominaisuudet ja ominaisuudet
Senson Gluten Free Liquid Malt Light 10 Neste Vaalea väri, mahdollistaa Maillard-värjäytymisen, runsas maltainen maku, makua parantavat ominaisuudet.
Senson Gluteeniton nestemäinen mallas tumma 400 Neste Tumma väri, täyteläinen maku, rukiintyyppisiä sävyjä.
Senson Gluten Free Liquid Malt Black 800 Neste Musta väri, paahteinen maku, kaakaon ja kahvin vivahteita.
Senson Gluten Free Liquid Malt Black 1200 Neste Intensiivinen musta väri, paahteinen maku.
Senson Gluten Free Dry Malt Light Kuivajauhe Vaalea väri, mahdollistaa Maillard-värjäytymisen, makea hunajan maku, makua parantavat ominaisuudet.
Senson Gluten Free Dry Malt Dark Kuivajauhe Tumma väri, makea, hieman paahteinen maku, ruistyyppisiä vivahteita.
Senson Gluten Free Dry Malt Extra Black Kuivajauhe Erittäin voimakas musta väri, minimaalinen vaikutus lopputuotteen makuun.

Usein kysytyt kysymykset kaakaon korvaamisesta

Kaakaopohjaiset tuotteet, kuten suklaakakut, jäätelöt, keksit, muffinssit ja kastikkeet, ovat elintarviketeollisuuden peruskamaa. Koska kaakaon hinta vaihtelee jatkuvasti ja saatavuus on epävarmempaa, Senson esittelee kaakaon korvaamiseen ratkaisun, joka säilyttää tuotteen laadun, hallitsee kustannuksia ja tuo valmistajille uusia etuja ja myyntivaltteja.

Kaakaon korvike on suunniteltu jäljittelemään kaakaon makua, väriä ja rakennetta ilman perinteiseen kaakaoon liittyviä korkeita kustannuksia ja toimitusketjun haasteita. Sitä voidaan sekoittaa muihin ainesosiin, kuten sokeriin, rasvoihin ja stabilointiaineisiin, jotta saadaan aikaan tuotteita, jotka maistuvat ja näyttävät perinteisen kaakaon kaltaisilta.

Vaikka kaakaon korvike on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää monissa suklaatuotteissa, kuten kakkuissa, kekseissä, muffinseissa ja kastikkeissa, on tärkeää arvioida sen suorituskykyä tapauskohtaisesti. Valmistajien olisi tehtävä tuotetestejä varmistaakseen, että halutut tulokset saavutetaan, erityisesti monimutkaisissa koostumuksissa tai korkealaatuisissa suklaatuotteissa.

Kaakaon korvaamisen tavoitteena on säilyttää kaakaon maku, joten useimmissa tapauksissa kuluttajat eivät huomaa merkittävää eroa. Lopullinen maku ja rakenne riippuvat kuitenkin koostumuksesta ja siitä, miten kaakaonkorvike on sisällytetty tuotteeseen. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi voi olla tarpeen tehdä pilottitestejä ja muuttaa reseptiä.

Se, missä määrin kaakaota voidaan korvata, vaihtelee tuotteittain. Valmistajat voivat tyypillisesti korvata jopa 50-70% kaakaota monissa sovelluksissa, riippuen halutusta lopputuotteesta ja kaakaon korvaavan tuotteen suorituskykyominaisuuksista.

Kustannussäästöt voivat olla huomattavia riippuen korvattavan kaakaon prosenttiosuudesta ja kaakaon nykyhinnasta. Vähentämällä riippuvuutta kaakaosta valmistajat voivat alentaa ainesosakustannuksiaan ja säilyttää samalla korkealaatuisen tuotteen.

Täydellistä resepti Senson-uutteilla

Ota yhteys Sensoniin tai etsi paikallinen edustajasi -> Ota yhteyttä

Kaakao

Kestävän kaakaon korvaavan kaakaon käyttöönotto elintarviketeollisuudessa - Kaakao uudelleen keksittynä

Sensonilla olemme innoissamme voidessamme esitellä uusimman innovaatiomme: kestävän kaakaon korvikkeen, joka on räätälöity...

Lue lisää

Kaakao Senson

Senson Food Ingredient Europe 2024 -tapahtumassa

Senson osallistuu Food Ingredient Europe 2024 -messuille Frankfurtissa, Saksassa. Kutsumme...

Lue lisää