Haluaisitko...
Puhtaat luonnolliset ainesosat?
Parannettu väri, maku ja ravitsemuksellinen laatu?
Parannettu tuoreus ja säilyvyys?
Parannetut uuniajat leivonnassa ja välipaloissa?
Parannettu rakenne?
Puhtaat luonnolliset ainesosat?
Parannettu väri, maku ja ravitsemuksellinen laatu?
Parannettu tuoreus ja säilyvyys?
Parannetut uuniajat leivonnassa ja välipaloissa?
Parannettu rakenne?
Senson-uutteet lisäävät väriä. Tämä johtuu Maillardin reaktioiden lisääntymisestä vaaleiden uutteiden kanssa leipomotuotteissa. Tummempia sävyjä varten olisi harkittava mustia mallasuutteita. Kaikki tämä on gluteenitonta.
Senson-uutteilla voidaan tuottaa maltaisia ja viljaisia makuja ja tehostaa muita makuja leipomotuotteissa. Mallastamattomat vaihtoehdot tuottavat hienovaraisempia, makeampia makuja ja mahdollistavat samalla alhaisemmat suolapitoisuudet monissa sovelluksissa.
Muutama prosentti nestemäistä uutetta antaa leipomotuotteellesi homogeenisemman sisustan ja rapean pinnan. Suolaisia ratkaisuja varten uutteet voivat antaa halutun rakenteen ja viskositeetin sekä parantaa tuotteen stabiilisuutta luonnollisesti.
Gluteenittomat uutteet sisältävät laajan valikoiman ravintoaineita, kuten kaikki hyvät viljatuotteet. Ne voivat parantaa hiivan kasvua, rikastuttaa yleistä ravintoainepitoisuutta ja näin tuottaa tasalaatuisempia leipomotuotteita.
Senson-uutteet voivat parantaa leipomotuotteiden käsittelyä, mahdollistaa uusien lisäarvoa tuottavien tuoteryhmien luomisen tai rajoittaa ruokahävikkiä parantamalla tuotteen parasta ennen -aikaa.
Oletko harkinnut suolaisen kastikkeen valmistamista kierrellen faba-pavun umami-uutettamme (myös gluteeniton)? Entä jos käyttäisit Sensonin kasvipohjaista ohran beeta-amylaasia gluteenittoman kauramaidon hydrolyysissä. Keskustelemme mielellämme lisää ja etsimme yhdessä ratkaisuja gluteenittomalle liiketoiminnallenne.