Sensonin tiimi esitteli ylpeänä gluteenittomia mallasuutteita Barcelonan Free From Functional Food Expo 2022 -messuilla. Ständillämme pistäytyneet kävijät yllättyivät positiivisesti laajasta valikoimasta näytteitä, joita tarjottiin maisteltavaksi gluteenittomien uutteiden kanssa ja ilman, mukaan lukien suklaakeksejä, grillikastikkeita ja oman keittiömme granoloita.
Senson oli yksi seitsemästä Food From Finland -tapahtumaan osallistuvasta yrityksestä, ja oman keittiömestarimme Arttu Ruususen kanssa Tarinapata Oy:n keittiömestari Kim Palhus loi paikan päällä unohtumattomia suomalaisia tapaksia. Yksi niistä oli paahdetut porkkanat, jotka maustettiin gluteenittomalla mallasuutepohjaisella BBQ-kastikkeella ja tarjoiltiin vegaanisen wasabimajoneesin kanssa. Tähän ehdotukseen otimme mukaan myös uuden ainesosan NPD-putkistamme, jolla on mielenkiintoinen trendikäs maku ja loistavat vaahtoamisominaisuudet. Mikä loistava tapa saada asiakaspalautetta uudesta ainesosasta. Tästä lisää myöhemmin.
'Muchas gracias' kaikille kävijöille, näytteilleasettajille ja Food From Finland -tiimille erittäin mukavasta messutapahtumasta. Niille, jotka eivät päässeet messuille, jaamme mielellämme reseptejä kanssanne.






