Päällä 10th Maaliskuussa Lahden Teollisuusseura juhli 80-vuotista taivaltaan.th juhlavuosi Sibeliustalon Metsäsalissa Lahdessa yli 300 osallistujan voimin. Iloinen iltaohjelma sisälsi elävää musiikkia, innostavia puheita, palkintojenjakoa ja seuran pitkää historiaa esittelevän valokuvanäyttelyn.
The Culinary Team of Finland valmisti juhlia varten neljän ruokalajin illallismenun, jossa käytettiin paikallisia raaka-aineita ja lähiseudun elintarviketuottajien erikoisuuksia. Yksi näistä raaka-aineista oli Senson Umami -uute, joka on valmistettu fava-pavuista. Sitä käytettiin juhlamenun Kakkosessa: Kurpitsa kahdella tavalla, yrtti- ja härkäpapukonsommessa. Senson Umami antoi lihaisia, umamimaisia sävyjä tähän kauniiseen ja erittäin maukkaaseen vegaaniruokaan.
Senson tuottaa kasvipohjaisia, korkealaatuisia ruoka-aineita paikallisesti kasvatetuista raaka-aineista. Meille on kunnia-asia, että Umami-uutettamme käyttää kansallinen tiimimme, jossa nuoret ammattikokit työskentelevät sen huippukokkien ohjauksessa. Tieto siitä, että Senson Umamia käyttävät parhaat, saa koko Sensonin tiimin hymyilemään leveästi.
Kiitos hienosta illasta kaikille osallistujille! Toivotamme The Culinary Team of Finlandille menestystä suomalaisen keittiön edustamisessa kulinaarimaailmalle. Te rokkaatte!