Senson osallistuu Food Ingredient Europe 2024 -messuille Frankfurtissa, Saksassa. Kutsumme sinut vierailulle osastollemme 3.0D91. Vaihtoehtoisesti voit varata tapaamisen kanssamme etukäteen varmistaaksesi henkilökohtaisen konsultaation.
Tänä vuonna olemme innoissamme voidessamme esitellä tuotevalikoimamme uusimmat lisäykset: kolme gluteenitonta mallasuutetta - Senson Gluten Free Dry Malt Light, Senson Gluten Free Dry Malt Dark ja Senson Gluten Free Dry Malt Extra Black. Nämä tuotteet soveltuvat erinomaisesti erilaisiin leipomosovelluksiin - tavallisiin tai gluteenittomiin - ja ne voivat toimia kaakaon korvikkeena suklaakakkujen, keksien, muffinssien, jäätelöiden ja rippikastikkeiden valmistuksessa tarjoten huomattavia kustannussäästömahdollisuuksia.
Ensimmäistä kertaa esittelemme myös Sensonin uuden "Growing Forward" -kestävyysohjelman suuremmalle yleisölle. Kerromme tavoitteistamme, saavutuksistamme ja haasteista, joita olemme kohdanneet pyrkiessämme kestävään kehitykseen.
Odotamme innolla, että näemme sinut siellä.
