Sensonin oma T&K

Kehitämme tuotantoamme ja palveluitamme jatkuvasti.

Sisäiset T&K –projektimme tähtäävät uusien tuotteiden ja prosessien kehittämiseen tai ongelman ratkaisuun. Erityisesti keskitymme raaka-aineiden ominaisuuksien jalostamiseen ja prosessointiin ainesosiksi, jotka tuottavat lisäarvoa asiakasyrityksillemme.

Teemme yhteistyötä useissa projekteissa ulkoisten tutkimusyksiköiden, kuten korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja alan yritysten kanssa.

Arvokasta osaamista löytyy yrityksemme Teknologiakeskuksesta, jonka muodostaa Sensonin tutkimus ja kehitys, tilava ja moderni tuotekehityslaboratorio laitteistoineen, sekä koetehdas, joissa yhteensä työskentelee noin kymmenen henkilöä. Koetehtaaltamme löytyy muun muassa pilot-panimo ja koeleipomo, joissa testataan asiakassovelluksia ja kuluttaja-prototyyppituotteiden valmistusta esimerkiksi maltaista ja mallasuutteista, vilja- ja leipomotuotteista, oluista ja muista juomista.

Sensonin käytössä on lisäksi sisaryhtiö Viking Maltin laadunvarmistuslaboratorio henkilöstöineen.

Sensonin toiminnan Oiva-raportti löytyy tästä linkistä: Oiva-raportti Senson Oy