Tutkimus ja kehitys – askeleen edellä

Korkeatasoinen T&K on yrityksen kasvun ja tuotteiden laadun ja innovatiivisuuden edellytys. Käytämme merkittävän osan jalostusarvostamme tuotekehitykseen.

Sensonin T&K toimii asiantuntijaorganisaationa, hankkii tietoa, seuraa alan trendejä ja tukee aiakastyöskentelyä. T&K-yksikössämme on korkeatasoista ja laaja-alaista raaka-aineosaamista ja tuotantoprosessien tuntemusta.

Osaaminen ja kokemus asiakkaidemme käytössä

Toimimme useiden asiakkaidemme kanssa yhteistyössä erilaisissa tuotekehitysprojekteissa. T&K tuottaa myös tietoa tarjoamiemme ainesosien hyödyntämisestä asiakkaidemme prosesseissa, kuten leivonnassa tai juomien valmistuksessa. Yhteistyökumppanina olemme ketteriä ja dynaamisia ja pystymme toimimaan joustavasti.

Kehitystarve lähtee usein liikkeelle vuorovaikutuksessa

Uuden ainesosan räätälöinti etenee asiakkaan tarpeesta käsin Sensonin tuotekehityksessä tai yhdistämällä Sensonin tuotekehitys asiakkaan tuotekehitysprojektiin. Olemme tarvittaessa apuna aina ideatasolta lanseeraukseen asti. Käytössämme on omien menetelmiemme ja tuotteidemme lisäksi kattava valikoima päämiestemme ratkaisuja.