Senson

Laaja valikoima laadukkaita ainesosia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja

 

Senson

Elintarvike- ja juomateollisuuden tarpeisiin ympäri maailmaa

1
1

Ainesosat avuksesi

Tarjoamme tuote- ja sovellusratkaisuja erityisesti juoma- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Meillä on lukuisia tuotteita myös meijeri-, leipomo-, makeis- ja valmisruokateollisuudelle. Tuotteidemme avulla vaikutetaan lopputuotteen laatuun, ravitsemukselliseen profiiliin ja tuotantotehokkuuteen.

T&K askeleen edellä

Sensonin T&K toimii asiantuntijaorganisaationa, hankkii tietoa, seuraa alan trendejä ja tukee aiakastyöskentelyä. T&K-yksikössämme on korkeatasoista ja laaja-alaista raaka-aineosaamista ja tuotantoprosessien tuntemusta.

Luotettava kumppani

Olemme osa Polttimo-konsernia, jolla on yli 130-vuotinen historia. Toimintamme on laajentunut ja kansainvälistynyt merkittävästi viime vuosina. Laajan globaalin kumppaniverkostomme ansiosta pystymme reagoimaan moninaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Ota yhteyttä!

Asiakaslähtöisyys

Ymmärrämme, että asiakkaidemme tavoitteena on halu kehittää myyviä lopputuotteita erilaisille kohderyhmille. Ratkaisuidemme avulla voit muokata ja räätälöidä lopputuotteitasi sopiviksi esimerkiksi maun, hajun tai värin suhteen. Ota yhteyttä tai sovi tapaaminen, niin etsitään tarpeeseesi sopiva tuote tai palvelu.

Senson uutiset

Senson mukana HIE 2016 -messuilla

| Uutiset | No Comments

Senson osallistuu Frankfurtissa 29.11. – 1.12.2016 järjestettäville Health Ingredients Europe 2016 -messuille. Olemme mukana yhteisosastolla Fazer Myllyn kanssa hallissa 3, ständi G82. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme mallasuutteiden ja entsyymien tarjoamista mahdollisuuksista…

468x60_en[1]

Brau 8.-10.11.2016

| Uutiset | No Comments

Senson osallistuu jälleen Brau-messuille Nürnbergissä 8. – 10.11.2016. Sisaryrityksemme Viking Maltin kanssa yhteinen ständimme löytyy hallista 1, ständi nro 233 – 237. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme mallasuutteiden ja -entsyymien …

Senson Free From FOOD EXPO messuilla Amsterdamissa 9 – 10.6.2016

| Uutiset | No Comments

Senson osallistuu Free From Food Expo -messuille Amsterdamissa 9. – 10.6.2016. Esittelemme messuilla gluteenittomia mallasuutteitamme sekä muita Sensonin valmistamia lisäaineettomia mallasuutteita ja -entsyymejä. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn ja kuulemaan lisää tuotteistamme….

Joulutervehdys Sensonilta!

| Uutiset | No Comments

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Toivotamme Rauhallista Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2016!